Τρόποι Πληρωμής

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οιοδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

α) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

ΙΒΑΝ: GR480 110 660 00000 660 440 084 40

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΟΕ

Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφεται ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για να αποφύγετε τραπεζικές χρεώσεις θα πρέπει η κατάθεση να γίνει από την παραπάνω τράπεζα που συνεργάζεται η εταιρία μας και όχι από άλλη τράπεζα.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο info@linverno.gr για να μας γνωστοποιήσετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας αρχίζει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα.

β) Με αντικαταβολή πληρώνοντας τοις μετρητοίς στο συνεργαζόμενο courier το συμφωνηθέν ποσό με την παράδοση της παραγγελίας σας για αγορες εντος ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Δεν υπαρχει η επιλογη αυτη για αγορες απο την ΚΥΠΡΟ.

γ) Μπορείτε να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας και τα έξοδα που τυχόν προκύπτουν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Για αγορές με πιστωτική κάρτα άνω των εκατόν είκοσι (120 €) ευρώ παρέχεται η δυνατότητα τριών (3) άτοκων δόσεων.

δ)Για αγορες απο την Κυπρο θα πρεπει η αξια των αγορων να πληρωνεται ειτε μεσω καταθεσης του ποσου σε τραπεζικο λογαριασμο ειτε με την χρηση πιστωτικης καρτας.

Να σας επισημάνουμε ότι όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με απόλυτη ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.