Πληροφορίες Παράδοσης

 Με την εταιρία μεταφορών που συνεργάζεται η Εταιρία μας στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη. Η παράδοση γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερώνγια αγορες εντος ΕΛΛΑΔΟΣ και 7-10 ημερες για αγορες απο την ΚΥΠΡΟ.

Για παραγγελίες άνω των πενήντα (50) ευρώ τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.

Για παραγγελιες απο την Κυπρο τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν απο τα (100)ευρω και ανω.

Για μικρότερες παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι τέσσερα (4) ευρώ για περιοχές εντός του νομού Αττικής και πέντε (5) ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και (15)ευρω για την ΚΥΠΡΟ.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει έναν άλλο τρόπο αποστολής ή διαφορετική εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται η Εταιρία μας επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει να αποσταλεί από εμάς για τους εξής λόγους:

α) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

β) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

γ) Σε περίπτωση οιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί στην Εταιρία  μας.