Πολιτική επιστροφών

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

α) Σε περίπτωση που κάποιο/α προϊόν/ντα διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό/α κατά την παράδοση, η επιστροφή θα γίνεται με χρέωση της Εταιρίας και το προϊόν θα αντικατασταθεί με το ίδιο (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ή με ένα άλλο προϊόν της αρεσκείας σας. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

β) Επίσης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός δέκα εργάσιμων ημερών και να αντικατασταθεί με ένα άλλο προϊόν της αρεσκείας σας. Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν αλλοιωθεί με οιονδήποτε τρόπο και να διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι της σήμανσης τους. Τα ρούχα που επιστρέφονται θα πρέπει να μην έχουν φορεθεί και να μην έχουν πλυθεί με οιοδήποτε τρόπο. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. Σε διαφορετική περίπτωση οι ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την Εταιρία μας.

 

 ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς που τυχόν πραγματοποιήσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων. Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και η Εταιρία υποχρεούται να σας επιστρέψει το ποσό που έλαβε από την συγκεκριμένη αγορά του/των προϊοντος/οντων, εκτός των εξόδων παράδοσης (σύνολο των μεταφορικών εξόδων της συναλλαγής μας και το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς) .

Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης οφείλετε να μας ενημερώσετε εγγράφως πριν την λήξη της παραπάνω προθεσμίας των δεκατεσσάρων ημερών για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση πώλησης που έχουμε συνάψει αποστέλλοντας μας έγγραφη δήλωση σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email: info@linverno.gr και στην οποία θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του παραστατικού, περιγραφή προϊόντος για το οποίο γίνεται η υπαναχώρηση καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του υπαναχωρούντος. Η Εταιρία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Επίσης Εσείς οφείλετε εντός δέκα (10) ημερών από τότε που μας αποστείλατε τη δήλωση υπαναχώρησης να επιστρέψετε στην Εταιρία το/τα προϊόν/ντα που αγοράσατε ακριβώς στην ίδια άριστη κατάσταση που το/τα παραλάβατε, χωρίς φθορές, διαθέτοντας τα ρούχα το ειδικό καρτελάκι σήμανση τους και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών.

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δέκα (10) ημερών από τότε που θα παραλάβουμε τα προϊόντα που επιστρέψατε, εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι σήμανση τους και συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. 

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης σας. Σε κάθε περίπτωση δε θα χρεωθούν επιπλέον έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων εκτός και αν η τράπεζα που επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση δεν είναι αυτή που συνεργάζεται η εταιρία μας και διαθέτει λογαριασμό.