Όροι Χρήσης

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ Ο.Ε."

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 Καλώς ήρθατε στο linverno.gr, που είναι ο δικτυακός τόπος και το ηλεκτρονικό  εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία "ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ Ο.Ε." (η οποία θα καλείτε στο εξής χάριν συντομίας ΕΤΑΙΡΙΑ), που εδρεύει στο Ίλιον Αττικής επί της οδού Αλαμάνας αρ. 17 και εκπροσωπείτε νόμιμα, (ΑΦΜ 082807990 / Δ.Ο.Υ.ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ) και αριθμό ΓΕΜΗ 086276202000, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@linverno.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας 2105751889 & 2114038574.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης και βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτούς, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα καθώς και οποιαδήποτε συναλλαγή σας με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ  

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικούς της καταστήματος.

Επίσης η Εταιρία αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

2. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Εταιρία δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της τόσο όσο αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στο διαδικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με την συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Επίσης η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσεις με ιστοσελίδες τρίτων (Links). H παροχή των links από την Εταιρία δεν συνεπάγεται την έγκριση του περιεχομένου αυτών. Επίσης η εταιρία δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την διαθεσιμότητα ή με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή για τυχόν ζημία συνεπεία της χρήσης αυτών. Οι χρήστες επισκέπτονται τις ιστοσελίδες αυτές με ατομική αποκλειστική τους ευθύνη.

5. ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας linverno.gr συμφωνούν και αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό κλπ και προκαλεί βλάβη στην Εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου οιουδήποτε προσώπου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, της ανηλικότητας κ.λ.π., παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους, περιέχει ιούς λογισμικού ή οιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, αποσκοπεί στην παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, ηθελημένα ή αθέλητα παραβιάζει την ισχύουσα νομοθεσία ή τις διατάξεις αυτής, χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

6. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος linverno.gr συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων κλπ αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναμετάδοση, επανέκδοση, ανακοίνωση, διάδοση, μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της Εταιρίας.

Κανένα μέρος του παρόντος site δεν επιτρέπεται να προβάλλεται μόνιμα ή περιοδικά από κανέναν άλλον διακομιστή (web server).

Οποιαδήποτε παραποίηση ή παραβίαση των ανωτέρω όρων, αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου θα είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

 

7. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν.2472/97, όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν3471/2006 για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας χωρίς να υποχρεούται να δώσει οιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστεί να προχωρήσει σε ενημέρωση προσωπικών πληροφοριών (email, όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση) μόνο όταν αποφασίσει να προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντων. 

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται βάσει του ν.2472/97,  αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, παρά μόνον για τις ανάγκες της αποστολής των προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια από τις υπηρεσίες τις Εταιρία μας.

Ο πελάτης δίνει με την παρούσα την συναίνεση του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία "ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΟΕ" για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δηλώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 του ν.2472/1997) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ.13 ν.2472/1997).

Η Εταιρία δεν θα επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των δεκαέξι (16) ετών εκτός και αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Εάν διαπιστωθεί ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, η Εταιρία θα διαγράψει τα δεδομένα αυτά χωρίς καμία καθυστέρηση.   

 

8. COOKIES

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο, έτσι και στο linverno.gr χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.     

 

9. ΑΠΟΡΡΗΤΟ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα linverno.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήση στην Εταιρία είναι εμπιστευτικές και απόρρητες.

Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα χορηγείται μόνο στο προσωπικό ή άμεσους συνεργάτες της Εταιρίας που απαιτείται να έχουν τέτοια πληροφόρηση για την εξυπηρέτηση και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών.

Η Εταιρία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από Εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης αρχής.

Για την δική σας ασφάλεια, πρέπει να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οιαδήποτε αποκάλυψη τους σε τρίτα πρόσωπα. 

 

10.ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να κάνετε την παραγγελία σας:

α) Τηλεφωνική Παραγγελία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε καθημερινά στα τηλέφωνά  210-5751889 & 211-4038574 από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 9.30 μέχρι και 14.30 και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας και θα καταγράψει την παραγγελία σας.

β) Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email): Μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στην διεύθυνση info@linverno.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τηλέφωνο επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία της παραγγελίας.   

γ) Παραγγελία on line: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος το οποίο θα σας καθοδηγήσει αυτόματα στην πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία καταχώρησης της παραγγελίας σας.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία πρέπει να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής από τους διαθέσιμους και να αποδεχθείτε τους παρόντες όρους.

 

11. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οιοδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους:

α) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ

ΙΒΑΝ: GR480 110 660 00000 660 440 084 40

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΟΕ

Στο καταθετήριο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράφεται ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για να αποφύγετε τραπεζικές χρεώσεις θα πρέπει η κατάθεση να γίνει από την παραπάνω τράπεζα που συνεργάζεται η εταιρία μας και όχι από άλλη τράπεζα.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο info@linverno.gr για να μας γνωστοποιήσετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας το συντομότερο δυνατό.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας αρχίζει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα.

β) Με αντικαταβολή πληρώνοντας τοις μετρητοίς στο συνεργαζόμενο courier το συμφωνηθέν ποσό με την παράδοση της παραγγελίας σας

γ) Μπορείτε να πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας και τα έξοδα που τυχόν προκύπτουν με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Για αγορές με πιστωτική κάρτα άνω των εκατόν είκοσι (120 €) ευρώ παρέχεται η δυνατότητα τριών (3) άτοκων δόσεων.

Για παραγγελιες απο την Κυπρο τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν απο τα (100)ευρω και ανω.

Για μικρότερες παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι τέσσερα (4) ευρώ για περιοχές εντός του νομού Αττικής , πέντε (5) ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και (15)ευρω για την ΚΥΠΡΟ.

Να σας επισημάνουμε ότι όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται με απόλυτη ασφάλεια μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

 

12. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εφόσον τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι διαθέσιμα, η Εταιρία μπορεί κατόπιν συνεννόησης μαζί σας να Σας παραδώσει την παραγγελία σας με τους ακόλουθους τρόπους:

α) Κατόπιν συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας από τα καταστήματα μας που βρίσκονται:

i) Στο Περιστέρι Αττικής, οδός Καραθεοδώρη αρ.13, τηλέφωνο επικοινωνίας : 2114038574 ή

ii) Στο Ίλιον Αττικής, οδός Αλαμάνας αριθμός 17, τηλέφωνο επικοινωνίας : 2105751889   

β) Με την εταιρία μεταφορών που συνεργάζεται η Εταιρία μας στο χώρο σας ή όπου αλλού μας υποδείξετε. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη. Η παράδοση γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών.

Για παραγγελίες άνω των πενήντα (50) ευρώ τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας εντός Ελλάδος είναι δωρεάν.

Για μικρότερες παραγγελίες τα έξοδα αποστολής είναι τέσσερα (4) ευρώ για περιοχές εντός του νομού Αττικής και πέντε (5) ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει έναν άλλο τρόπο αποστολής ή διαφορετική εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργάζεται η Εταιρία μας επιβαρύνεται με το επιπλέον κόστος μεταφοράς.

 

13. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει να αποσταλεί από εμάς για τους εξής λόγους:

α) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

β) Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά.

γ) Σε περίπτωση οιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί στην Εταιρία  μας.  

 

14. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε σφάλμα στην παραγγελία σας είτε στην ποσότητα είτε στο είδος των παραγγελθέντων προϊόντων ή αλλάξετε γνώμη μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο αν τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί στις συνεργαζόμενες εταιρίες προς αποστολή. Για την ακύρωση της παραγγελίας επικοινωνήστε με το linverno.gr είτε στο τηλ: 2105751889 είτε στο email: info@linverno.gr και ένας συνεργάτης μας θα προβεί στην ακύρωση της παραγγελίας.    

 

15. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

α) Σε περίπτωση που κάποιο/α προϊόν/ντα διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωματικό/α κατά την παράδοση, η επιστροφή θα γίνεται με χρέωση της Εταιρίας και το προϊόν θα αντικατασταθεί με το ίδιο (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ή με ένα άλλο προϊόν της αρεσκείας σας. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

β) Επίσης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός δέκα εργάσιμων ημερών και να αντικατασταθεί με ένα άλλο προϊόν της αρεσκείας σας. Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, να μην έχουν αλλοιωθεί με οιονδήποτε τρόπο και να διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι της σήμανσης τους. Τα ρούχα που επιστρέφονται θα πρέπει να μην έχουν φορεθεί και να μην έχουν πλυθεί με οιοδήποτε τρόπο. Επίσης το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. Σε διαφορετική περίπτωση οι ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή επιστροφή θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την Εταιρία μας.

 

16. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς που τυχόν πραγματοποιήσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση των προϊόντων. Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και η Εταιρία υποχρεούται να σας επιστρέψει το ποσό που έλαβε από την συγκεκριμένη αγορά του/των προϊοντος/οντων, εκτός των εξόδων παράδοσης (σύνολο των μεταφορικών εξόδων της συναλλαγής μας και το κόστος επιστροφής των προϊόντων σε εμάς) .

Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης οφείλετε να μας ενημερώσετε εγγράφως πριν την λήξη της παραπάνω προθεσμίας των δεκατεσσάρων ημερών για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση πώλησης που έχουμε συνάψει αποστέλλοντας μας έγγραφη δήλωση σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email: info@linverno.gr και στην οποία θα πρέπει να αναγράφονται τα στοιχεία του παραστατικού, περιγραφή προϊόντος για το οποίο γίνεται η υπαναχώρηση καθώς και στοιχεία επικοινωνίας του υπαναχωρούντος. Η Εταιρία είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Επίσης Εσείς οφείλετε εντός δέκα (10) ημερών από τότε που μας αποστείλατε τη δήλωση υπαναχώρησης να επιστρέψετε στην Εταιρία το/τα προϊόν/ντα που αγοράσατε ακριβώς στην ίδια άριστη κατάσταση που το/τα παραλάβατε, χωρίς φθορές, διαθέτοντας τα ρούχα το ειδικό καρτελάκι σήμανση τους και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών.

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί άμεσα χωρίς υπαίτια καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός δέκα (10) ημερών από τότε που θα παραλάβουμε τα προϊόντα που επιστρέψατε, εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς φθορές, διαθέτουν το ειδικό καρτελάκι σήμανση τους και συνοδεύονται από όλα τα σχετικά έγγραφα. 

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας γνωστοποιήσετε κατά την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης σας. Σε κάθε περίπτωση δε θα χρεωθούν επιπλέον έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων εκτός και αν η τράπεζα που επιθυμείτε να γίνει η κατάθεση δεν είναι αυτή που συνεργάζεται η εταιρία μας και διαθέτει λογαριασμό.    

 

17. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

ΟΙ τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Ο πελάτης καταβάλλει το ποσό το οποίο αναγράφεται στην παραγγελία του ασχέτως αν μέχρι και την παραλαβή της παραγγελίας η τιμή έχει μεταβληθεί.

 

18. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Για κάθε διαφορά που απορρέει από την χρήση των υπηρεσιών ή και για κάθε άλλο λόγο ανάμεσα στον χρήστη και την Εταιρία, εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια των Αθηνών.

Σε περίπτωση που ανακύψει διαφορά ως προς τους παρόντες όρους χρήσης ανάμεσα στο χρήστη και την Εταιρεία, ο πρώτος υποχρεούται, πριν κινήσει οιαδήποτε δικαστική ενέργεια, να επικοινωνήσει με την Εταιρεία εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την επέλευση των σχετικών γεγονότων για επίλυση του οιουδήποτε προβλήματος.

 

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ